Тулуба оголосили в міжнародний розшук за “маячки”, – прокуратура

1 Липня 2015 16:00
zolo.in.ua

zolo.in.ua

У прокуратурі Черкаської області повідомили, за яким фактом колишнього голову ОДА Сергія Тулуба оголосили в розшук: розслідується використання міліцейського транспорту, який супроводжував Тулуба безкоштовно.

“В обласній прокуратурі відкрито кримінальне провадження, за яким Тулуба оголошено в розшук. Розслідується використання транспорту міліцейського, який супроводжував Тулуба безкоштовно. За цим фактом йому оголошено про підозру, оголошено в розшук”, – розповів під час прес-конференції новий начальник обласної прокуратури Сергій Овчаренко.

Також він додав, що ще одне провадження щодо Тулуба відкрито в Генеральній прокуратурі. Там, за словами Овчаренко, розслідуються “більш серйозні факти”.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2014 року, коли стало відомо, що Тулуб утік із Черкащини, в прокуратурі області повідомляли про оголошення в розшук голови ОДА. Інформували, що кримінальне провадження, яке стосується розкрадання бюджетних коштів під час будівництва об’єктів соціально-культурної сфери Черкащини, зареєстрували ще у листопаді минулого року. У списку підозрюваних, причетних до корупції в рамках державної програми “Будуємо нову Черкащину”, був і Сергій Тулуб. Екс-прокурор Черкаської області Геннадій Дем’яненко говорив, що було розкрадено майже 135 млн грн. під час будівництва та реконструкції шкіл, садочків, лікарень в області у 2010-2013 рр.