Рудик пояснив, чому він назвав чоловіка з камерою “чмом”

9 Липня 2015 18:10
bukinfo.com.ua

bukinfo.com.ua

Народний депутат із Черкащини Сергій Рудик прокоментував недавній інцидент із журналістом “17 каналу”, відео словесної перепалка з яким наробила скандалу у ЗМІ.

Парламентар пояснив, що це була замовна провокація.

“У поширеному сюжеті навіть  неозброєним  оком  видно  “кустарність” монтажу відео. Але,  навіть  з того що не вирізали,  чітко видно, що скривджена “особа”  не надала жодних доказів того, що є журналістом.  Я вже не кажу про “образу смілян”, як було подано одним з черкаських ЗМІ, – заявив Сергій Рудик. – Це брехня, адже навіть з “першоджерела” видно, що  “чмо” стосується  однієї  конкретної людини, а саме,  п’яного молодика, який прийшов у супроводі кількох озброєних камуфляжників, ззовні дуже схожих на тітушок,  які  “засвітилися” на багатьох антиукраїнських заходах,  з метою зриву свята  Івана Купала в  м. Сміла.  Додам,  що стрімке поширення сюжету брехливим російським  “LifeNews”, достатньо вказує на реального замовника та реальні  мотиви даної зйомки.

Після того, як всі мої спроби врегулювати питання цивілізованим способом, які за дивним збігом обставин не увійшли в цей сюжет, не допомогли,  я назвав цього покидька тим, ким вважаю і досі, “чмом”.