Через негоду у Шполі, Золотоноші, Городищі і в Черкасах падали дерева

10 Липня 2015 16:00
ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

За останню добу черкаські рятувальники 7 разів виїжджали на ліквідацію наслідків негоди. У четвер 9 липня о 17:20 до чергової частини Служби порятунку «101» міста Шпола від місцевих жителів надійшло звернення про допомогу.

За отриманою інформацією, проїзну частину вулиці 40 років Перемоги перекрили дерева які не витримали шквалистих поривів вітру. Затор унеможливив рух автотранспорту.

Рятувальники чергового караулу 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події, звільнили проїзну частину дороги застосувавши бензопили та спеціальне пневматичне обладнання.

Унслідок негоди аналогічні випадки падіння дерев із перекриттям автошляхів сталися у Золотоноші та Городищі. У Черкасах повалене дерево перекрило вхід до під’їзду житлового будинку на вулиці Смілянській.

ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

У Золотоноші о 19:55 фахівці ДСНС, за викликом господарів виїхали на вулицю Суворова, де провели роботи з ліквідації наслідків падіння металевої опори на житловий будинок.

Цього ж дня вже пізно увечері, рятувальники Городищенської пожежно-рятувальної частини провели роботи з розчищення газової труби, на яку повалене сильним вітром також упало дерево.

З початку року рятувальниками ДСНС у Черкаській області допомога населенню надавалась 95 разів.