Жартівників, які сьогодні “замінували” залізничний вокзал і Будинок торгівлі в Черкасах, чекає від двох до шести років в тюрмі

10 Липня 2015 21:02

Повідомлення про замінування залізничного вокзалу в Черкасах та “Будинку торгівлі” надійшли сьогодні до чергової частини УМВС України в Черкаській області.

Як розповіли в управлінні МВС України в області, на місця події виїжджали слідчо-оперативна група Соснівського та Придніпровського райвідділів міліції, вибухотехнічна служба, криміналістична лабораторія НДЕКЦ, співробітники кiнологiчного центру з собаками, працівники УМНС та УСБУ в Черкаськiй областi.

DSC00985

DSC00981

DSC00983

Близько 550 відвідувачів і персоналу залізничного вокзалу та магазину було евакуйовано.

Будівлі та прилеглу до них територію вибухотехніки ретельно оглянули та перевірили на наявність вибухонебезпечних предметів. В результаті обстеження вибухових пристроїв та вибухових речовин виявлено не було.

PM159image003

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

За обома фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Особа зловмисника встановлюється.