Уночі горіли хати в Чигирині й на Уманщині

16 Липня 2015 10:58
times.if.ua

times.if.ua

За останню добу черкаські рятувальники гасили дві пожежі. У середу 15 липня, опівночі в селі Шарин, Уманського району на території приватного домоволодіння загорілася надвірна споруда.

Рятувальники Уманської пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди із села Ладижинка, які за викликом сусідів оперативно прибули на вулицю Леніна, ліквідували загорання в горищному приміщенні, а також запобігли поширенню вогню на поруч розташований житловий будинок.

Як з’ясувалося під час попередньої перевірки, до пожежі в будівлі призвело коротке замикання старої електромережі, яка тривалий час не ремонтувалася. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю споруди.

Цього ж дня, близько третьої години ночі до Служби порятунку міста Чигирин надійшло повідомлення про загорання надвірної споруди на вулиці Першотравневій. Сусіди разом з господарями ще до прибуття рятувальників намагалися власними силами загасити вогонь, проте повністю ліквідувати займання вдалося лише вогнеборцям Чигиринської пожежно-рятувальної частини.

У результаті пожежі вогнем було знищено 10 кліток з кролями, які знаходилися в середині приміщення, 4-ох свійських тварин, бійцям ДСНС вдалося врятувати. Причина пожежі наразі встановлюється.