На Катеринопільщині працівник агрофірми вкрав 5 тон сої

30 Липня 2015 08:42
kazatin.all.biz

kazatin.all.biz

На Катеринопільщині працівник однієї із агрофірм, скориставшись власним службовим становищем, вкрав 5 тонн зерна сої. Зловмисника затримано, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До Катеринопільського районного відділу міліції надійшла інформація про крадіжку 5 тонн зерна сої в одному з місцевих товариств. Сума збитків становить близько 35 000 гривень.

При спілкуванні з міліціонерами охоронці товариства розповіли, що проглянувши базу даних руху вантажівок, що перевозили зерно, визначили відхилення руху по маршруту однієї із них. Поспілкувавшись з водієм даної вантажівки, правоохоронці з’ясували, що він перевозив зерно за вказівками свого керівника. Під впливом доказової бази 50-річний працівник товариства зізнався у скоєному й розповів, що скористався власним службовим становищем й наказав водію перевезти зерно у визначене ним місце, після чого його продав.

За даним фактом Катеринопільським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.