Черкасців запрошують поярмаркувати в Сорочинцях

10 Серпня 2015 08:25
mr-brut.livejournal.com

mr-brut.livejournal.com

18 серпня на Полтавщині стартує одна з найвідоміших подій із багаторічною історією – Сорочинський ярмарок. Триватиме він до 23 серпня у селі Великі Сорочинці, що в Миргородському районі. Відвідувачів ярмарку дивуватимуть своєю творчістю різноманітні мистецькі колективи, виконавці та зірки вітчизняної естради.

Як повідомляють організатори, ярмарок розміщуватиметься на площі 16 га під відкритим небом. Щороку він збирає близько півтори тисячі учасників, а ще – його відвідує понад півмільйона гостей та біля 20-30 іноземних делегацій. Долучитися до участі в Сорочинському ярмарку запрошують і черкащан, зокрема, підприємства, приватних підприємців, майстрів народних промислів, заклади громадського харчування та розваг.

Сорочинський ярмарок проводять задля пропагування здобутків вітчизняних товаровиробників, створення умов для залучення інвестицій в економіку України, налагодження міжнародних зв’язків, розвитку сільських територій, а також сприяння розвитку української культури та мистецтва.

Із більш детальною інформацією про проведення ярмарку, його культурно-мистецьку програму та умови участі можна ознайомитися на сайті – http://yarmarok.in.ua/.