Топ-події серпня, які не можна пропустити (анонси)

15 Серпня 2015 18:00

Прийшов час позначити в календарі найбільш очікувані заходи серпня і пакувати валізи!

Серпень по праву вважається найактивнішим місяцем літа. І не дарма. Все, що не вдалося зробити в перші два спекотні місяці, потрібно терміново надолужити до настання осені — і на пляжі позасмагати, і на концерт улюбленої групи сходити і не забути зробити селфі на черговому модному вуличному фестивалі.

Як все встигнути і не розгубитися в такому калейдоскопі подій?

Прийшов час позначити в календарі найбільш очікувані заходи серпня і пакувати валізи!

1

Колоритний «Сорочинський ярмарок»

коли: 18–23 серпня
де: с. Великі Сорочинці, Полтавська обл.
вартість: вхід вільний
Практично цілий тиждень, з 18 по 23 серпня, буде проходити знаменита «гоголівська» ярмарка у селі Великі Сорочинці Полтавської області. Щоб перейнятися атмосферою національного колориту сюди з’їжджаються гості не тільки з різних куточків України, а й з Молдови, Білорусі, Польщі та інших країн. У програмі заявлені виступи фольклорних колективів та сучасних музикантів на п’яти сценах, кулінарні та ремісничі майстер-класи, театральні постановки за мотивами творів Гоголя і народні гуляння.

Вхід на ярмарок вільний.

2

Масштабний «ФЕСТИВАЛЬ ЛЬВІВСЬКОГО» у Львові

коли: 22–23 серпня
де: Львів, Львівська обл.
вартість: 20 грн
Напередодні Дня Незалежності всім любителям сучасної музики, вуличних розваг, гарного пива і самих різних майстер-класів є відмінний привід зібратися в одному львівському парку. Справа в тому, що 22–23 серпня намічається грандіозне свято небувалих масштабів — «ФЕСТИВАЛЬ ЛЬВІВСЬКОГО», який проходитиме у парку Богдана Хмельницького в рік 300-річного ювілею самої старої пивоварні в Україні — Львівської пивоварні. Програма буде дуже насиченою: знайомство з культурними особливостями і пивними традиціями Львова та Європи, дегустація кращих сортів українського та європейського пива і проведення маловідомих певних ритуалів і все це під живу музику відомих українських та зарубіжних виконавців.

Крім того, заявлені кулінарні майстер-класи з приготування страв з використанням пива і до пива, а для любителів унікального фото-контенту будуть підготовлені численні тематичні фото-зони.

Ведучими свята будуть відомі музиканти — Фагот і Фоззі, лідери групи «ТНМК». Свою участь вже підтвердили DZIDZIO, «Брати Гадюкіни», ТНМК, MAD HEADS. Для цінителів європейської музики буде приємним сюрпризом побачити на сцені «Babylon Circus» (Франція), JBO (Німеччина) і «GIPSY SKA» (Бельгія).

Ціна вхідного квитка на «ФЕСТИВАЛЬ ЛЬВІВСЬКОГО» буде більш, ніж символічною — всього 20 гривень. Всі зібрані кошти будуть витрачені на благодійність.

3

Музичний «Koktebel Jazz Festival»

коли: 23–30 серпня
де: Затока, Одеська область
вартість: weekend-абонемент — 650 гривень
З 23 по 30 серпня на узбережжі Чорного моря пройде черговий джазовий open-air «Koktebel Jazz Festival», в рамках якого буде також представлений блок сучасного мистецтва — виставки, кінопокази, лекції та майстер-класи. Музичним наповненням порадують «Срібне Весілля» (BY), Paris Monster (USA), Крихітка (UA), Cepasa (UA), Undiscovered Soul (CH), The BearFox (GE) та інші.

Weekend-абонемент на 28–30 серпня обійдеться відвідувачам в 650 гривень.

4

Вуличний «Kiev Best Fest»

коли: 29 серпня
де: Київ, парк Шевченка
вхід: безкоштовний
І, практично на фініші літа, 29 серпня в столичному парку Шевченка пройде фестиваль одного дня. Відвідувачам буде представлений ​​ярмарок виробів народних умільців з усіх куточків України, де можна буде обзавестися предметами домашнього декору, біжутерією з природних матеріалів, оригінальними плюшевими іграшками, натуральною косметикою та іншими товарами категорії «Hand Made».

Крім того, на заході буде: фуд-корт для бажаючих з недорогою і смачною вуличною їжею, спортивні зони для командних сімейних розваг, б’юті-зона для дівчат з послугами експрес укладання та манікюру, а також консультаціями по догляду за волоссям та шкірою і багато інших розваг для дітей і дорослих.

Завдяки такому переліку цікавих заходів, кілька тижнів серпня, які залишилися, обіцяють стати найяскравішими і незабутніми спогадами про літо, що минає.

Джерело: kyiv.ridna.ua