Відома художниця потребує допомоги на лікування маленького сина

20 Серпня 2015 13:53
фото з фейсбуку Тетяни Черевань

фото з фейсбуку Тетяни Черевань

Черкаська громадська діячка Наталія Вернидуб звернулася до депутатів  Черкаської міської ради від імені відомої художниці Тетяни Черевань з проханням допомогти коштами на лікування її тяжко хворого 4-річного сина. У хлопчика саркома ІІ ступеня. Наразі дитина перебуває у важкому стані та потребує дороговартісних ліків, які потрібно завозити з закордону, повідомляє “Вичерпно”.

“Таня – це юдина, яка, на відміну від багатьох політиків, дійсно робить історію міста Черкаси. Кожну свою акцію вона присвячує нашому місту, вона робить все, щоб прославити місто в Україні і світі. Окрім того я хочу сказати, що вісім років тому Таня вже втратила 4-річну дочку від того ж самого діагнозу, бо тоді у неї бракувало коштів. Тому я думає є справою честі допомогти цій людині, — сказала Вернидуб.

Вона передала депутатам звернення з проханням підписати його.

У свою чергу секретар міської ради Олександр Радуцький запропонував, щоб оголошення з номером розрахункового рахунку на лікування Михася розмістили на сайті Черкаської міської ради та розповсюдили у соцмережах.

Тим часом, на сторінці Тетяни Черевань у фейсбуку оприлюднено рахунок для домомоги на лікування дитини: картка Приват банку 5168 7572 6952 2332. Нині художниця розпродує картини на лікування й реабілітацію сина.