На Донеччині черкаські міліціонери врятували родину з малими дітьми

25 Серпня 2015 11:45
volynpost.com

volynpost.com

На Донеччині черкаські правоохоронці вивели з охопленого полум’ям будинку пенсіонерку, чоловіка з дружиною та двох їхніх дітей. Коли всі були евакуйовані, викликали рятувальників і до їхнього приїзду намагалися локалізувати пожежу.

Під час патрулювання в смт.Луганське Донецької області, бійці зведеного загону черкаської міліції побачили, що в одному з дворів горить покрівля літньої кухні. Правоохоронці негайно кинулися перевіряти чи є хтось у будинку. В одній із кімнат вони виявили людей, члени родин були у шоковому стані та боялися вийти з хати.

Не гаючи ні хвилини, бійці зведеного загону почали евакуацію: вивели на вулицю пенсіонерку, потім подружжя та їхнього півторарічного малюка. Під час огляду іншої частини будинку міліціонери знайшли зляканого 4-річного хлопчика – сина погорільців, дитину також вдалося врятувати. На щастя, всі члени родини не постраждали.

До приїзду рятувальників, працівники міліції намагалися власними силами локалізувати пожежу та унеможливили займання прилеглих до приміщення будівель.