На Жашківщині комбайнер і тракторист намагалися викрасти з поля врожай

26 Серпня 2015 17:00
slk.kh.ua

slk.kh.ua

Господар сільськогосподарського підприємства застав своїх підлеглих на місці вчинення злочину. Комбайнер і тракторист, змовившись із водіями двох вантажних автомобілів, намагалися викрасти з поля близько 4,5 тони насіння ріпаку. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за статтями “Крадіжка” та “Грабіж”.

Прибувши за викликом, правоохоронці з’ясували, що 42-річний та 27-річний співробітники вирішили таким чином збагатитися. Вдень під час польових робіт комбайнер з трактористом зібрали необхідну кількість урожаю, який в подальшому мали пересипати у вантажні автомобілі, що знаходилися в лісосмузі поблизу поля. Підозрілі дії підлеглих побачив господар посіву, який обходив територію. Зачекавши, він застав чоловіків в момент наповнення однієї із вантажівок насінням.

За даним фактом слідчим відділенням Жашківського райвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка), та частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Проводиться досудове розслідування.