Нардеп застерігає, аби фейсбук-міністри не створили ще й селфі-поліцейських

26 Серпня 2015 16:03
fakeoff.org

fakeoff.org

Створення поліції – одна з небагатьох реформ в Україні, що проходить на сьогодні успішно. Водночас непокоїть висока ступінь “шоузації” та  максимального використання державних чиновників та політиків її проведення в своїх піар-інтересах. Про це заявив народний депутат України Микола Томенко в ефірі програми “День. Made in Ukraine” на телеканалі “112 Україна”, коментуючи реформи в органах МВС.

“Виникає побоювання щоб деякі фейсбук-міністри з нових поліцейських не створили селфі-поліцейських. Адже нам необхідна нормальна поліція та реальна реформа правоохоронних органів загалом. Оскільки, як відомо, завдання реформи – не лише зробити красиву картинку для іноземців чи українців, а вибудувати систему захисту та безпеки простої людини, щоб вона не боялась жити ні в селі, ні місті”, – сказав Томенко.

Для прикладу він звернув увагу на сумну статистику: на сьогоднішній день у Києві з нового року вже викрадено більше 850 автомобілів, зросла серйозно злочинність, крадіжки та кількість інших злочинів.

Тому, сьогодні потрібно не лише думати про піар, а й про системну реформу правоохоронних органів, резюмував Томенко.