На Черкащині вимагають звільнити начальника Служби автодоріг в області

28 Серпня 2015 11:51

11899997_1621047761509883_8171238736313866573_nПрацівники районних філій Черкаського “Облавтодору” вимагають звільнення начальника Служби автомобільних доріг в області Андрія Мартинюка та його заступника Романа Швидкого. Таке вони озвучили вчора на зустрічі із головою ОДА Юрієм Ткаченком.

Головні претензії: людей не влаштовує ані стиль керівництва, ані кадрова політика, ані, врешті, підхід до утримання й ремонту доріг.

“І я розумію невдоволення дорожників. Неодноразово висловлював своє ставлення до роботи начальника САДу області. Також звертався і до його безпосереднього керівника з Укравтодору, до Мінінфраструктури. Обласна фінінспекція після своєї перевірки теж порушила питання про відповідність Мартинюка займаній посаді. Однак поки кадрове рішення компетентними на це органами не ухвалено”, – коментує ситуацію Ткаченко.

Із заявою, в якій зазначена вимога розглянути доцільність перебування на посаді  Мартинюка, з трибуни обласної ради сьогодні виступив депутат Михайло Мушієк. Заяву пропонував спрямувати до голови Державного агентства автомобільних доріг України Сергія Підгайного.

“На території області було проведено комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць із залученням представників ЗМІ і громадських організацій, в ході якого виявлено та зафіксовано ямковість, напливи, колінність та інші руйнування дорожнього покриття загальною площею понад 70 тисяч кв. м, – сказав Мушієк. – Кожне наступне комісійне обстеження експлуатаційного стану доріг в області засвідчує погіршення покриття”.

Ткаченко пообіцяв, що звернення протестувальників-дорожників негайно відправить до офіційного Києва.