Черкаські рятувальники пробилися до фіналу Кубку України

14 Вересня 2015 10:18

555555Черкаські рятувальники пробилися до фіналу Кубку України з перетягування канату. Змагання відбулись, у Києві на Хрещатику, в рамках Дня фізичної культури та спорту.

Складний жереб та непроста сітка змагань звели команду черкаських рятувальників із чинними володарями Кубку, командою університету біоресурсів і природокористування вже у півфіналі. У цьому протистоянні, яке безумовно було гідне фіналу, глядачі отримали усе, за що люблять цей вид спорту. Достатньо сказати, що аби визначити переможця, командам довелось тричі братися за канат, інформують у ДСНС України в Черкаській області.

Здавалося, здолавши головного фаворита змагань, черкащани фінал проведуть у якості фавориту, проте, змагання вкотре принесли сюрприз. Демонструючи відмінну підготовку, потужно пройшовши усю турнірну дистанцію, легко та невимушено перемагаючи суперників, у фінал вийшов ще один потужний спортивний колектив, команда Національного університету Державної податкової служби.

555555554Фінал перевершив найбільш сміливі сподівання глядачів. Аби виявити переможця довелось проводити три схватки, після кожної з яких спортсмени буквально падали з ніг і ледве підводилися для наступного разу.

 

Зрештою,  віддавши усі сили, черкащани поступилися у останній, третій схватці,  зайнявши у підсумку друге місце.