Пустовар просить не звертатися до нього за протекцією щодо набору в “нову поліцію”

18 Вересня 2015 14:33

12032104_1637582206519427_8185715852837097604_nНачальник управління МВС України в Черкаській області Владислав Пустовар звернувся до охочих поповнити лави нової поліції з проханням не шукати шляхів обійти законну процедуру відбору і пройти конкурс чесно, розраховуючи  на власні сили. Якщо пропонують допомогти з влаштування на роботу в нову поліцію за певну винагороду, будьте впевнені на сто відсотків – це шахраї, говорить Пустовар.

“Ще раз щодо набору кандидатів на роботу у нову поліцію міста Черкас. До мене почали надходити проханнями посприяти у влаштуванні на роботу у нову поліцію. Повідомляю, що це не можливо ні з мого боку, ні з боку будь якого співробітника міліції. Вся процедура відбору здійснюється виключно комісією в МВС України з залученням іноземних експертів. Працівники УМВС України в Черкаській області участі в комісії не беруть. Крім того, жодному працівники міліції не відомі критерії, згідно яких відбувається відбір кандидатів, – написав Пустовар у своєму фейсбуку. – 

Працівники УМВС на місцях виконують лише частину функцій, зокрема здійснюють збір анкет та необхідної документації на кандидатів і направляють зібрані матеріали до МВС. Після розгляду справ, МВС надає списки осіб, які можуть продовжити відбір. Їх чекає медогляд, та тестування, результати направляються до МВС. Потім кандидат повинен здати нормативи з фізо. Вся процедура документується за допомогою відеокамер. Результати з відеофайлами також направляються до МВС. І лише після цього кандидат чекає на дзвінок або лист на електронну пошту з відповіддю про зарахування, чи не зарахування до лав курсантів нової поліції, яке надходить з МВС України.

Звертаюся до всіх громадян, хто бажає працювати в новій поліції. Не шукайте незрозумілих можливостей обійти законну процедуру відбору. Якщо ви йдете в нову поліцію та прагнете щось змінити в державі – пройдіть процедуру відбору чесно, розраховуйте лише на власні сили. І пам’ятайте, якщо вам пропонують допомогти з влаштування на роботу в нову поліцію за певну винагороду, будьте впевнені на сто відсотків – це шахраї.

Тож всіх, хто прагне до змін та бажає працювати в новій поліції міста Черкас чекаємо в понеділок об 11 годині біля Черкаської обласної філармонії”.