Біженець з Донбасу украв велосипед біля церкви

22 Вересня 2015 15:08

1441089502_bandyt1Уже другого за останній тиждень переселенця із зони АТО затримали за крадіжку в церкві на Черкащині.

Переселенець із Донецька в стані алкогольного сп’яніння прийшов до церкви на нічну службу і вкрав велосипед. Із заявою про крадіжку двохколісного транспорту до Звенигородського райвідділу міліції звернувся 23-річний житель міста Ватутіне. Як з’ясувалося, потерпілий приїхав велосипедом до церкви на нічну службу. Свій двоколісний залишив у коридорі. По завершенню служби виявив його зникнення.

Спілкуючись із прихожанами, правоохоронці з’ясували, що серед них була особа, яка вперше відвідала церкву. Чоловік був нетверезим і поводився підозріло. Міліціонери встановили, що підозрюваний нещодавно приїхав до Ватутіно з донецького регіону і раніше вже мав проблеми з законом. Під час розмови з підозрюваним останній зізнався у скоєному. Розповів, що велосипед сховав неподалік у кущах. Свої дії чоловік пояснити так і не зміг.

Велосипед повернуто власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Викрадений велосипед було вилучено, чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, менше тижня тому у Жашкові переселенець із Донецька обікрав лікарню і церкву.