На Черкащині на місцеві вибори АП запустила два технічні проекти, – ЗМІ

23 Вересня 2015 10:30

images-1-300x170Адміністрація Президента запустила два технічні проекти на місцеві вибори,повідомляє “Дзвін” із посиланням на “Про Головне”.

Одна із політичних партій “Наш край” буде сконцентрована на виборах в Південних, Північних та Східних областях, щоб привести до влади колишніх регіоналів. Як приклад, більшість мерів міст Київської області та діючий мер Миколаєва Юрій Гранатуров балотуватимуться від ПП “Наш край”.

До речі, як повідомляють джерела “Дзвону”, на розкрутку цього проекту в Черкаській області кинуто шалені гроші, тож біл-борди із вказаною політсилою, що з’явились на шляхах Черкащини, – швидше за все, лише перша хвиля майбутньої масованої реклами.

Другий проект Банкової – політична партія “Громадський рух “Народний контроль”, створений для відтягування голосів у партії “Самопоміч”, яка має хороший рейтинг на Західній Україні. Зокрема чинний народний депутат України мажиротарник від Львівської області Дмитро Добродомов іде на вибори на перевагу нинішньому меру, лідеру “Самопомочі” Андрію Садовому. Бігборди із Добродомовим рясніють у Черкасах.

Куратором обох політичних проектів є перший заступник голови Адміністрації Президента Віталій Ковальчук, який свого часу був “сірим кардиналом” “УДАРу” Віталія Кличка.