Корсунчанин чотири дні розбирав трансформаторну підстанцію, аж поки його “засікли”

24 Вересня 2015 15:00
uk.wikipedia.org

uk.wikipedia.org

У Корсуні міліціонери затримали чоловіка, який розібрав трансформаторну підстанцію на металобрухт. Упродовж  4 днів він по частинам розбирав електрощитову. Викрадені речі продав. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Як розповіли у СГЗ УМВС України в області, під час обходу території та перевірки трансформаторних підстанцій, що знаходяться в місті, працівники товариства виявили, що з однієї з них демонтована і викрадена частина металевих частин.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний 27-річний місцевий житель. Чоловіка знайшли за місцем проживання. Він зізнався у вчиненому, розповів, що кожної ночі протягом 4 днів приходив до електрощитової, де за допомогою плоскогубців та викрутки демонтував металеві вироби, які продавав.

За фактом крадіжки слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.