Газета назвала місто на Черкащині секс-меккою

25 Вересня 2015 08:51

25Місто Умань на Черкащині стало справжньою меккою секс-туризму для ізраїльських хасидів. Експлуатація жриць кохання йде мало не в промислових масштабах, а оборот секс-індустрії становить сотні мільйонів шекелів на рік. Таке пише “Інформатор” із посиланням на ізраїльське видання “The marker”.

За даними видання, в єврейський новий рік Рош-ха-Шана і на свято Суккот тисячі ізраїльських хасидів прагнуть потрапити в невелике українське містечко Умань – на могилу рабі Нахмана. Кожен хасид вважає своїм обов’язком хоч раз у житті побувати на місці священного поховання і відспівати молитву засновнику брацлавського хасидизму.

Багато хто з них для того, щоб здійснити цю поїздку, беруть кредити в банках або позичають гроші у друзів. Тиждень в Умані коштує в середньому близько 1700 доларів.

Але виявляється, Умань приваблює не тільки хасидів, а й жриць кохання. Кажуть, що місцеві вже не справляються з потоком ізраїльських велелюбних чоловіків.

Один зі співрозмовників видання – 35-річний батько трьох дітей по імені Іцхак – розповів, що прилітає до Умані вже третій рік поспіль. Спершу він, зрозуміло, біжить на могилу рабі Нахмана, а після вечірньої молитви – на околицю Умані до повій.

За його словами, спочатку до дівчат ходили лише кілька десятків прочан. Але з кожним роком кількість охочих поєднати приємне з корисним росло. І тепер, за словами хасида, вилилося в загальну тенденцію для всіх, хто відвідує місто.

За розрахунками видання, оборот секс-індустрії в Умані становить сотні мільйонів шекелів на рік. Причому більша частина сутенерів є громадянами Ізраїлю, які знайшли в Україні золоту жилу та спільну мову з місцевим криміналітетом.