Водій приватної фірми обікрав свого керівника

25 Вересня 2015 11:41
news.if.ua

news.if.ua

Працівник однієї з приватних фірм на Черкащині обікрав свого керівника. Зі службового автомобіля, який здійснював розвезення товарів по магазинам, чоловік викрав два акумулятори та товар. Сума завданих збитків становить 7 000 гривень.

Як розповідають у черкаській міліції, з інформацією про крадіжку до чергової частини зателефонував працівник однієї з приватних фірм Чорнобаївського району. Чоловік розповів, що їх службову машину обікрали. На місці пригоди правоохоронці з’ясували, що ввечері робітники фірми на автомобілі перевозили товар, але службова машина зламалась і вони вирішили залишити її на місці.

Уранці, коли чоловіки приїхали ремонтувати авто, виявили, що з нього викрадено два акумулятори та товар. Опитуючи місцевих жителів правоохоронці дізнались, що в день крадіжки люди бачили біля вантажівки невідому особу, яка перевантажувала товар в іншу машину. Під опис підозрюваного підпадав 33-річний водій фірми.

В розмові зі слідчим чоловік не став заперечувати свою причетність до вчиненого. Розповів, що коли службова машина зламалась і колеги роз’їхались, вирішив скористатись нагодою та обікрасти вантажівку. У знайомого позичив автомобіль в який перевантажив викрадені речі, які згодом хотів продати.

За даним фактом слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.