Чому черкаська влада знову “пасе задніх? (анонс)

29 Вересня 2015 12:33
SONY DSC

SONY DSC

Громадянська мережа «ОПОРА» запрошує журналістів на прес-конференцію щодо результатів вимірювання Індексу публічності місцевих рад. Захід відбудеться в Talent HUB Черкаси (вул. Б. Вишневецького 36/1, 3-й поверх) завтра 30 вересня 2015 року об 11:00.

Під час прес-конференції представники мережі ОПОРА розкажуть про те, які міські ради стали найбільш та найменш публічними цього року за підсумками проведеного моніторингу й запрезентують рейтинг муніципалітетів. Окрім цього, експерти зупиняться на основних показниках публічності Черкаської міської ради, зокрема – оцінять, наскільки відкрито цього року працювали міський голова, виконавчі органи та депутатський корпус .

Нагадаємо, що Індекс публічності – це спільний проект ОПОРИ та мережі партнерів, який реалізовується уже третій рік поспіль й має на меті оцінити, наскільки публічно приймаються рішення і втілюється в життя політика муніципалітетів, і яким є внесок основних суб’єктів місцевого самоврядування – міського голови, депутатів та виконавчих органів – в цей процес. Кожного року презентація результатів вимірювання приурочується до Міжнародного дня Права знати, що святкується 28 вересня.