Через самотність у соцмережах 24-річний черкащанин ледь не стрибнув зі 120-метрової труби (фото, відео)

30 Вересня 2015 08:34

hhУ вівторок 29 вересня о 14:15 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в Черкасах надійшло повідомлення про те, що чоловік, який заліз на трубу газової котельні в районі річкового порту, збирається накласти на себе руки.

Сюди терміново прибула оперативна група Управління ДСНС, а також фахівці психологічної служби. За словами матері, вчинок її 24-річного сина можна пояснити депресивним станом, у якому той перебував останні кілька днів.

У розмові із психологами черкащанин повідомив, що не хоче далі жити, а рішення вчинити суїцид він прийняв на знак протесту, бо останніми днями у соціальних мережах відчував обмежену увагу до себе з боку більшості своїх друзів та знайомих.

jjФахівцям вдалось встановити необхідний психологічний контакт і, провівши необхідну психологічну корекцію, умовити юнака відмовитися від реалізації свого фатального рішення.

Врешті він заспокоївся і погодився спуститися на землю. Після цього, для медичного огляду, працівники ДСНС передали хлопчину до рук лікарів “швидкої допомоги”.

Наразі обставини інциденту з’ясовують правоохоронці.