Черкащанин 15 років страждає на слоновість (відео)

9 Жовтня 2015 11:14

555+Він мріє піти працювати. Та вже 15 років заручник однієї кімнати. У 43-річного Віталія Бабкіна з Черкас – слоновість. Чоловік практично цілодобово живе з болем. Віталій переніс низку надскладних операцій. Після останньої – звівся на ноги. Утім, через брак коштів на ліки, недуг почав повертатися.

Хворі ноги, кількакілограмові нарости та запалення шкіри. Це далеко не всі симптоми захворювання Віталія. У чоловіка – слоновості. Шанс побороти недугу у нього з’явився цьогоріч. Закордонну методику лікування освоїли вітчизняні медики. Вони й мали закінчити лікування Віталія. Та не судилося.

Свій 43-ій День народження Віталій зустрічає зі сльозами. Недуг повертається з новою силою. Ноги чоловіка знову почали набиратися лімфою, на тілі з’явилися нові нарости. До всього – почалися проблеми із зором. Навіть банальна переписка в інтернеті для Віталія – розкіш.

Не на камеру Віталій зізнається: подекуди не вистачає навіть на хліб. Потрібні ліки – взагалі недосяжні. До всього йому знову потрібна операція. Тепер уже рятівна. Без неї чоловік може назавжди лишитися прикутим до ліжка. Хоча мріє зовсім про інше.

У свій найсамотніший День народження Віталій до останнього чекає на гостей. Він вірить у небайдужість людей й у те, що його крик про допомогу почує бодай хтось. Інакше пережити цю зиму та вижити Віталію не вдасться.

Усі охочі допомогти чоловікові можуть переказати кошти на розрахунковий рахунок у “ПриватБанку” 5168757203852134
Телефон Віталія: 093 600 76 05
Телефон мами (Лідія Миколаївна): 093 600 76 01.