Затримано винного у резонансному ДТП в Черкасах, під час якого загинуло троє людей

9 Жовтня 2015 20:35

PM331image002Сьогодні правоохоронці затримали винного у жахливій аварії в центрі Черкас. 4 жовтня на перехресті вулиць Благовісна-Котовського зіткнулося три авто, внаслідок чого загинуло троє людей, восьмеро потрапили в лікарню. Винуватець ДТП з місця події втік. Згодлм міліція встановила його особу – це 28-річний Станіслав Вієру, уродженець Молдови, мешканець Черкас.

“Переконання частини містян, що винуватець резонансного недільного ДТП зможе домовитись з правоохоронцями та зникнути з країни, уникнувши відповідальності, не справдились. Тільки що підозрюваного затримали. Він переховувався у одного зі своїх приятелів, – повідомив у своєму фейсбуку начальник Черкаського обласного управління МВС Владислав Пустовар. –

Варто додати, що його розшуком оперативники займалися з перших хвилин, коли була отримана підтверджуюча інформація щодо його причетності до скоєння ДТП. Натомість офіційне оголошення в розшук потребує певної процедури, яку ми виконували. В зв’язку з колом обставин, ми не завжди можемо відразу розповідати всі наші кроки, які ми здійснюємо під час розкриття злочинів та пошуку злочинців, тому, що це діє лише їм на руку – вони також читають газети та дивляться телевізор.

Як я і обіцяв особу, яка підозрюється в причетності до травмування восьми і загибелі трьох людей затримано та доставлено до міліції, з ним проводяться слідчі дії, після чого він буде доставлений в суд для обрання йому міри запобіжного заходу. Відповідно до санкцій статті, за якою він підозрюється, йому загрожує до десяти років позбавлення волі”.