На пожежі складів у Черкасах загинув 49-річний працівник (відео)

12 Жовтня 2015 07:19
BB7OwM-ZG4U

фото з соцмережі

Під час нічної пожежі вночі 10 жовтня на черкаському підприємстві загинув працівник, повідомляють у ДСНС України в Черкаській області.

Загорання всередині виробничо-складської будівлі помітив охоронець. Чоловік спільно із іншими співробітниками охорони намагався загасити полум’я, проте через швидке поширення вогню, чоловіки відступили та вирішили звернутися по допомогу рятувальників.

На місце події були спрямовані чергові караули з 5-ти підрозділів Черкаського гарнізону Управління ДСНС, а також Інституту пожежної безпеки. Загалом 8 автомобілів та 34 рятувальники.

Через запізнє повідомлення, а також значне горюче завантаження об’єкту, в якому крім пилорами та деревообробних станків були меблевий цех та склад пиломатеріалів, площа пожежі на час прибуття перших пожежних розрахунків становила вже понад 1000 квадратних метрів. Врятувати металевий ангар було вже неможливо. Тому зусилля пожежних були спрямовані на захист сусідніх близько розташованих виробничих будівель.

Під час боротьби із вогнем неподалік орієнтованого місця початку пожежі було знайдено тіло 49-річного столяра цього ж підприємства, який на час початку загорання був усередині приміщення.

Вогонь знищив покрівлю на площі 1200 метрів квадратних, деревообробне обладнання. Пожежним вдалось врятувати частину прибудованої споруди із обладнанням, а також кілька сусідніх виробничих будівель.

Пожежу було ліквідовано 11 жовтня о 00:03. Причина пожежі, винуватець та розмір завданих збитків встановлюється. На місці події працює оперативно-мобільна група, а також фахівці дослідно- випробувальної лабораторії.

відео Максима Луценка