Одарича і всіх “вільних демократів” знято з виборів у Черкасах

13 Жовтня 2015 20:57
facebook.com/Спостереження за місцевими виборами-2015. Опора: Черкащина

facebook.com/Спостереження за місцевими виборами-2015. Опора: Черкащина

Черкаська міська виборча комісія зняла з виборів весь список “Партії вільних демократів” та кандидата на посаду міського голови Сергія Одарича, мотивуючи це тим, що копія рішення про участь Всеукраїнської партії “Партії вільних демократів” у виборах засвідчена не керівником партії. За це рішення проголосувало 10 членів комісії. Так, вони вирішили внести зміни до постанов про реєстрацію списку “ПВД” та реєстрацію С. Одарича, яка фактично скасувала їх участь у виборах.

Про це повідомляє спостерігач Громадянської мережі “Опора” з ТВК.

Цікаво те, що ЦВК прийняла копію рішення про участь і включила “Партію вільних демократів” в перелік партій, які можуть приймати участь у виборах. Представник від “ПВД” на цьому наголосив, проте ТВК не врахувало зауваження.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія скасувала постанову Черкаської міської виборчої комісії від 10 жовтня 2015 року № 100, якою вона зняла весь список “Партії вільних демократів” з реєстрації та забов’язала Черкаську міську виборчу комісію вирішити питання щодо реєстрації кандидатів в депутати від “ПВД”.