У Черкаському інституті вшанували героїв АТО

14 Жовтня 2015 16:10
111

фото Сергія Федоренка

У Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулося урочисте зібрання до Дня захисника України.

На заході були присутні керівництво інституту, працівники, курсанти, батьки та рідні учасників АТО – випускників навчального закладу Олексія Панченка та Ігоря Бойка. “Кіборг”  Олексій Панченко і Ігор Бойко героїчно загинули під час проведення антитерористичної операції на сході нашої країни в 2015 році. Вшанувати військових побратимів завітали і учасники бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції військові 90-го окремого Аеромобільного батальйону 95-ої Аеромобільної бригади Леонід Станчук, Віктор Черниш, Ігор Стеценко та Валерій Бєльтіков.

112

фото Сергія Федоренка

“Ми пам’ятаємо про тих, хто виборює право на незалежність рідної держави, усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України від зазіхань північного сусіда-агресора, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої країни, – сказав в. о. проректора Національного університету – начальника інституту Олександр Тищенко. – Велика кількість рятувальників, наших випускників, які нині несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції. Вони героїчно виконують свої обов’язки по рятуванню людей, гасінню пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру”.

З нагоди Дня захисника України учасники бойових дій в зоні АТО та курсанти навчального закладу отримали грамоти та нагороди інституту.

Завершився захід виступами представників художньої самодіяльності, які виконали твори патріотичного спрямування.