Вибори на Черкащині будуть цікавими й насиченими, – головний міліціонер області

19 Жовтня 2015 19:10
dyvys.info

dyvys.info

Правоохоронці Черкаської області, готуючись до місцевих виборів, працюють у посиленому режимі.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуку начальник управління МВС у Черкаській області Владислав Пустовар.

“Маємо останній тиждень передвиборчих перегонів, і вже сьогодні можна ствердно казати, що вибори в області будуть цікавими та насиченими. Впевнений, що особовий склад повністю готовий до виборчого процесу та впорається з поставленими завданнями, про що велика дяка “Комітету виборців України”, які організували і провели навчальні тренінги та детально розтлумачили аспекти виборчого законодавства, – зазначив Пустовар. –

Вся міліції області ще з минулого тижня працює в посиленому варіанті. Здійснюємо кваліфіковану реакцію на всі повідомлення про порушення. Окрема дяка за активну позицію в цьому напрямку представникам “Опори”, з якими до речі на цьому тижні запланована ще одна спільна нарада-конференція де, впевнений, узгодимо всі деталі співпраці в день виборів”.

Також Пустовар повідомив, що для громадян, які цікавляться виборчим процесом та реакцією міліції на порушення виборчого законодавства працює геоінформаційна система «Вибори-2015», (http://91.227.69.61/) аналог якої успішно себе зарекомендував під час минулорічних виборів. Система проста та зручна в користуванні і дає змогу швидко отримати інформацію про стан правопорядку під час виборчої кампанії по всій країні. Посилання на систему ви можете знайти на офіційному сайті УМВС України в Черкаській області. Вона дає змогу в режимі он-лайн дізнатись кількість правопорушень по всім населеним пунктам області та держави і на якій стадії їх розгляд.