Чорнобаївські міліціонери – вже на нових авто

20 Жовтня 2015 14:00
mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Правоохоронцям Чорнобаївського району вручили нові автомобілі. Кошти на їх придбання виділи територіальні громади для потреб дільничних, що обслуговують їх села. Ключі від автівок працівникам міліції вручив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час робочої поїздки до Чорнобаївського району.

На початку року начальник Управління Владислав Пустовар звернувся до обласної влади та керівництва районних громад з пропозицією виділити кошти на придбання засобів відеоспостереження та поновлення автопарку міліції області. Нещодавно перші дві автівки отримали працівники райвідділів в місті Черкаси. Кошти на них були виділені з обласного бюджету.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Зараз автопарк поповнився в Чорнобаївському райвідділі міліції. Кошти для купівлі трьох автомобілів «Daewoo Sens» виділила територіальна громада. Автомобілі будуть використовувати дільничні, які обслуговують територію сіл, громада яких виділила кошти на їх придбання.

Як зазначив начальник УМВС, в подальшому весь отриманий автотранспорт буде передано до територіальних підрозділів Національної поліції області.