У Смілі затримали серійного грабіжника, який спеціалізувався на жінках

21 Жовтня 2015 13:38
ksza.ks.ua

ksza.ks.ua

У Смілі на Черкащині оперативники викрили серійного грабіжника. Зловмисник серед білого дня зривав золоті ланцюжки з випадкових перехожих. На його рахунку 6 епізодів. Зловмисника взято під варту та оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень згідно статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Як розповіли у СГЗ управління МВС України в Черкаській області, до Смілянського міського відділу міліції надійшла низка повідомлень про грабежі вчинені в різних районах міста. Потерпілими від дій грабіжника ставали виключно жінки. Зловмисник грабував їх, зриваючи золоті прикраси.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 34-річний уродженець Київської області, який нещодавно вийшов з місця позбавлення волі та переїхав проживати у Смілу. Грабіжника затримали за адресою проживання.

В ході бесіди з правоохоронцями, чоловік зізнався у скоєному. Розповів, що награбоване здавав до місцевих ломбардів, виручені кошти витрачав на власні потреби.

За даними фактами Смілянським міським відділом міліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень згідно статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Грабіжнику загрожує позбавлення волі на строк до чотирьох років.