Черкаський музикант заспівав легендарну композицію Леннона (відео)

29 Жовтня 2015 21:45

655945_1_w_570Сьогодні вийшов радіо-сингл і відеокліп “Imagine” від лідера гурту “Бумбокс” черкащанина Андрія Хливнюка та “Pianoбой” Дмитра Шурова в рамках світової кампанії #IMAGINE.

Влітку 2015 фонд UNICEF звернулися з пропозицією для Андрія Хливнюка та Дмитра Шурова взяти участь у проекті #IMAGINE – кампанії за рівні права дітей у всьому світі, що зібрала навколо себе сотні тисяч людей. Звісно, і Хливнюк, і Шуров відповіли згодою.

#IMAGINE – що це за кампанія? У листопаді 2014 Йоко Оно безкоштовно передала UNICEF права на пісню і кліп Джона Леннона “Imagine”, і на генеральній асамблеї ООН в рамках Конвенції з Прав Дітей, оголосила про старт проекту. Ідея кампанії IMAGINE полягає в тому, що будь-хто може заспівати разом із відомими на весь світ особистостями легендарну пісню Джона Леннона “Imagine” та присвятити її дітям.

Відеокліп в Україні зняв режисер Денис Захаров, який раніше працював над монтажем фільму “Поводир”.

“Мрії збуваються. Ми з Дмитром Шуровим заспівали пісню Джона Леннона – “Imagine”.  Йоко Оно і Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запропонували виконати цю пісню музикантам в усьому світі і я гордий, що ми зможемо приєднатися до цієї ініціативи”, – говорить Андрій Хливнюк.

“Зазвичай, я ніколи не слухаю” Imagine “Джона Леннона, коли у мене все добре. Такі пісні як ця, бувають потрібні, щоб розібратися зі своїми думками, переключитися і сконцентруватися на головному, це все одно, що отримати підтримку старого друга . З моменту написання “Imagine” пройшло вже майже півстоліття, але її меседж абсолютно не застарів – ми всі хочемо бути вільними і жити в спокійному світі, де є місце всім”, – зазначає Дмитро Шуров.