За п’ять туй корсунчанину загрожує три роки тюрми

3 Листопада 2015 12:06

Охоронець ставка викрав з сусіднього приватного підприємства п’ять туй. За вчинене йому загрожує до 3 років позбавлення волі, повідомляють у черкаській міліції.

Крадіжку виявив охоронець садового підприємства, після чого негайно звернувся із заявою до Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції. За його словами, близько 4 ранку, проводячи обхід території, він побачив незнайомця, що тікав з охоронюваного об’єкта з туями в руках.

Правоохоронці з’ясували, що невідома особа проникла на територію підприємства через тимчасово необгороджену ділянку та викрала рослини. Оглядаючи місце події, міліціонери виявили сліди взуття, які вели від місця злочину до будиночку охорони ставка, розташованого поряд. В ході розмови з правоохоронцями, 25-річний охоронець зізнався у вчиненні крадіжки та показав, куди заховав крадені рослини. До того ж, сліди від його взуття повністю співпадали із слідами, залишеними на місці злочину.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Встановлюється можлива причетність молодика до вчинення інших крадіжок на території району.