За ніч Опоблоку “намалювали” шість депутатів до Черкаської обради

4 Листопада 2015 10:35
ukrinform.ua

ukrinform.ua

Про фальсифікації у підрахунках голосів на користь “Опозиційного блоку” до Черкаської обласної ради повідомив сьогодні голова ВО “Свободи” в області Андрій Куча.

“Влада сьогодні вночі разом із черкаською обласною ТВК, в стилі регіоналів, в тупу сфальсифікувала волевиявлення людей. За протоколами, що я маю з районних ТВК, Опозиційний блок набирав 3,9 %, а сьогодні вночі вони “подолали” дивним чином 5%-ий бар’єр. Після сьогоднішньої ночі не проходять УКРОПівці Руслан Зоря, Андрій Сегеда і афганці. Опозиційному блоку намалювали 6 депутатів. Все інше від не пройдених дісталось Солідарності і вони тепер мають 24 депутати. В “Свободи” вкрали 1 депутата. Адміністрація ніпричому?”, – обурюється Куча у своєму фейсбуку.

Нагадаємо, кілька днів тому Куча оприлюднив попередні результати виборів до Черкаської обласної ради. Згідно цієї інформації, Опозиційний блок не подолав 5% бар’єр і не пройшов до облради.

Голова Черкаського обласної організації КВУ Максим Михлик зауважив, що дані про можливість протягнення Опоболоку надходить давно.

“Здебільшого у вигляді інформаційних вкидів із розрахунку “як відреагують?”. Ми реагуємо погано. Але ми чекаємо офіційних результатів і поки не реагуємо. Але можу сказати, що якщо ці дані підтвердяться в підсумковому протоколі, і факт фальсифікації підтвердять протоколи з мокрими печатками (сподіваюсь вони є у зацікавлених гравців), тоді ми однозначно приєднуємось до захисту правдивих результатів і підключаємо всі наші канали, аж до загальноукраїнських і міжнародних інстанцій”, – коментує Михлик.