У сина Олійника згоріла дача в Черкасах (фото)

12 Листопада 2015 15:19

Сьогодні о 04:00 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Набережній в Черкасах, де на території причалу загорівся двоповерховий дачний будинок.

Виявилося, це дача Дениса Олійника – середульшого сина екс-мера Черкас, колишнього регіонала, автора “диктарських законів 16 січня”, а нині втікача Володимира Олійника.

111

Вогон, який виник у житловій кімнаті на 2-му поверсі будинку, ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, поширився ще й на покрівлю будинку. Після години боротьби із вогнем рятувальники зуміли локалізувати загорання, а ще через 10 хвилин повністю ліквідувати. Також завдяки професійними діям, пожежним вдалось відстояти від вогню перший поверх споруди.

113

112

112

У прес-службі ДСНС України в Черкаській області інформують – під час попередньої перевірки з’ясувалося, що до пожежі в будинку призвело коротке замикання електропроводки, яка не витримала перенавантаження.

Разом із тим, сам Володимир Олійник через свій фейсбук повідомив, що будинок його середульшого сина Дениса спалили – підпалили дах.

bezymyannyy99990000-430x383