Бондаренко з поплічниками влаштував мордобій, – свідок кофлікту між двома кандидатами в мери Черкас

14 Листопада 2015 09:00

Журналіст  держтелекомпанії «Рось» Станіслав Шемет став свідком конфлікту між кандидатами в мери Сергієм Одаричем та Анатолієм Бондаренком.

Свої враження він написав у «Фейсбуці»:

«Тіки но мав нагоду пересвідчитися у важкому залізному характері громадянина А. Б. Той що йде у мери. Сьогодні він прийшов до студії на прямий ефір з групою своїх поплічників/однодумців. Їх було чоловік пять. Перед цим писався Одарич. Коли Сергій Олегович вже виходив зі студії ці люди влаштували банальний мордобій. Явні провокатори. Розбили Одаричу окуляри. Кілька разів дали по голові. І невеличка штурханина була. Наче стільця ще зламали – збиток держпідприємству. Ось така якість черкаського політикуму. Шкода що не було при собі телефону, а то такий би ролик до ютюбу – явне хуліганство», – зазначив журналіст.

fe92bb23f8f58c925c523b9a759839df

Нагадаємо, що кажучи про «залізний характер» громадянина Бондаренка, Шемет натякає на нещодавні дебати між кандидатами, коли Бондаренко звинуватив Одарича у корупції, а той, у свою чергу, порадив Бондаренку краще роз’яснити походження його прізвиська Толя-металіст (як подейкують, за оборудки з брухтом).

На це Анатолій Васильович відповів, що свого часу служив у десанті, й таке прізвисько отримав «за залізний характер».

Джерело: Прочерк