Радник Авакова просить не спекулювати на трагедії лисянської бабусі

16 Листопада 2015 21:48
facebook.com/anton.gerashchenko

facebook.com/anton.gerashchenko

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко висловився з приводу випадку у Лисянці, де, як повідомили ЗМІ, через борги за газ повісилася 80-річна бабуся. Геращенко закликав політиків не спекулювати на цій трагедії.

Запис він опублікував у своєму фейсбуку. Наводимо його повністю:

“Учора ще одна людська трагедія сталася в райцентрі Лисянка Черкаської області.

80-річна бабуся Марія Кирилівна Бублейко жила самотньо і повісилася у своєму будинку.

За інформацією слідства її син живе в Росії і маму відвідував рідко.

Зараз навколо цієї людської трагедії ряд політичних сил намагаються влаштувати танці на кістках, що на мій погляд характеризує лідерів цих партій не з кращого боку.

Інформація про те, що Марія Кирилівна отримала рахунок за газ у 4000 гривень і тому прийняла рішення покінчити життя самогубством – не відповідає дійсності.

Насправді у Марії Кирилівни була переплата за блакитне паливо на 1 листопада у розмірі одна тисяча сімсот дев’яносто дві гривні.

У підтвердженні моїх слів і щоб уникнути спекуляцій “про рахунок за газ у 4000 гривень” публікую рахунок, який отримала Марія Кирилівна за жовтень 2015 року.

Прошу популістів і політиків, якщо у Вас залишилася хоч крапля здорового глузду, не спекулювати на цій людській трагедії.

А тим, у кого є батьки похилого віку живуть далеко, прошу Вас – частіше провідувати своїх рідних, не забувайте їм подзвонити, не кидайте своїх близьких напризволяще, а допомагайте їм і словом і ділом.

Якщо Ваші батьки знають, що Ви їх любите і підтримуєте, тоді у них не буде і думки про самогубство.

Приношу рідним і близьким Марії Кирилівни Бублейко мої співчуття”.