У Черкасах “прикрили” нарколабораторію

23 Листопада 2015 13:25

Працівники Управління протидії наркозлочинності в Черкаській області припинили діяльність нарколабораторії. Зловмисника, який виготовляв та збував на території міста Черкаси метамфетамін затримано, він дає покази. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 313 Кримінального кодексу України.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Працівники Четвертого територіального Управління протидії наркозлочинності в Черкаській області отримали інформацію, що в місті Черкаси невідома особа займається збутом наркотичного засобу.

Провівши ряд заходів правоохоронці знайшли підтвердження даної інформації та встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 34-річний черкащанин, який на території міста Черкаси збував психотропну речовину – метамфетамін. В ході проведення санкціонованого обшуку домоволодіння підозрюваного виявлено нарколабораторію, за допомогою якої зловмисник виготовляв наркосировину. З місця події правоохоронці вилучили лабораторне обладнання, посуд, сировину та інгредієнти для виготовлення психотропних речовин.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

На даний час підозрюваного затримано, він дає покази. За даним фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України. Працівники поліції проводять заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного збуту психотропних речовин на території області.