Візит на цвинтар, контроль за дорожниками, обід у садочку: три справи, які зробив мер Черкас

26 Листопада 2015 15:43

DSC01255Сьогодні новий міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, який відучора офіційно приступив до виконання своїх службових обов’язків, розгорнув активну дільність.

До обіду мер устиг здійснити робочу поїздку на цвинтар, проконтролювати хід ремонту проблемної вулиці і навіть поїсти в дитячому садку:

  1. Вулиця Небесної Сотні (донедавна – Леніна) в центрі міста – м’яко кажучи, проблемна через суцільні іми і вибоїни. Ремонт тут триває не перший місяць. Сьогодні Бондаренко проінспектував хід робіт і взяв на себе сміливість заявити, що за добу дорогу буде завершено.

Крім того, мер пообіцяв, що протягом двох тижнів буде закінчено ремонт частини вулиці Піонерська між Благовісною та Ільїна. А також з’їзди, “кармани” та примикання тих доріг, які ремонтувалися ще 4 роки тому.

2. Так само за 24 години Бондаренко дав доручення директору КП “Комбінат комунальних підприємств”  Анатолію Бейну навести порядок на кладовищі №6.

3. Чи не єдине, чим лишився задоволеним сьогодні Бондаренко – це обід у дитячому садочку №5. Сюди мер приїхав, аби побачити на власні очі, що придбали на кухню закладу за бюджетні кошти. Садочку необхідні були кухонна плита та м’ясорубка. Принагідно міського голову почастували розсольником, котлетою і запіканкою.