За добу на Черкащині згоріло три автівки (відео)

2 Грудня 2015 13:04
ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

За минулу добу на Черкащині горіло три автомобіля, повідомляють рятувальники. 2 грудня, опівночі до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в місті Черкаси автомобіля “Toyota RAV4”.

Як з’ясувалося, автомобіль на час загорання знаходився на вулиці Гоголя. Ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу, вогонь знищив задній бампер, пошкодив скло та поширився на задню частину салону “Toyota”. Від вогню також постраждав кузов поруч розташованого автомобіля “Chevrolet Cruze”.

Рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події за лічені хвилини ліквідували пожежу, зупинивши поширення вогню .

Головною версією причини пожежі розглядається умисний підпал.

Цього ж дня, о 02:32 на 560 км автошляху “Львів-Кіровоград-Знамянка”, поблизу села Паланка, Уманського району під час руху загорівся автомобіль “Freightliner”.

Пожежу ліквідував черговий караул Уманської пожежно-рятувальної частини, який оперативно прибув на місце події. Вогонь встиг пошкодити електропроводку та оздоблення кабіни автомобіля. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося запобігти поширенню вогню на причеп автомобіля.

Як з’ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки автомобіля.