Хабарника зі Сміли посадять на 5,5 років

3 Грудня 2015 16:00

imagesЗа принципової позиції прокуратури Черкаської області залишено покарання у вигляді реального позбавлення волі керуючому санацією одного із комунальних підприємств області, який у квітні цього року отримав від колишнього працівника підприємства неправомірну вигоду на суму 2800 грн. за письмове погодження документів щодо зміни статусу приміщення з метою подальшої передачі його у приватну власність вказаній особі.

Про це повідомили в прокуратурі області.

30 листопада цього року рішенням апеляційного суду Черкаської області залишено без змін вирок Смілянського міськрайонного суду, згідно якого посадовця засуджено до позбавлення волі на строк 5 років 6 місяців з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 3 роки з конфіскацією половини належного йому на праві приватної власності майна.

Оскільки злочини, пов’язані з корупцією, не передбачають інших видів покарання, окрім як позбавлення волі, прокуратура області попереджає про невідворотність реального позбавлення волі кожного корупціонера.