Власник щита, що впав на черкащан, оплатить лікування постраждалих

7 Грудня 2015 07:28

10868186_1489781127911150_5346772975847087574_nСергій Кудактін, власник рекламного щита, який 6 грудня вранці у Черкасах упав на людей, обіцяє оплатити лікування постраждалих внаслідок інциденту.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуку.

За словами Кудактіна, біллборд належить очолюваному ним приватному підприємству “Вересень+”.

“Слава Богу, у тяжкому стані нікого нема. В однієї жінки перелом ноги, в іншої – пошкоджене коліно, у чоловіка перелом ноги, ще двоє чоловіків отримали забій м’яких тканин, один чоловік відмовився від госпіталізації одразу, інший відмовився після огляду. Двоє дітей відвезли до дитячої лікарні, але, слава Богу, із ними нічого тяжкого – хлопчика відпускають додому, а дівчинку потримають кілька днів, у неї підозра на струс мозку, – повідомив Кудактін у соцмережі. – Відразу хочу сказати, що лікування та необхідна реабілітація постраждалих відбуватиметься повністю за наш рахунок. Підтримую постійний зв’язок з постраждалими та їхніми родичами. Вибачався перед ними особисто і ще раз хочу вибачитися вже тут!”.

фото ДСНС України в Черкаській області

фото ДСНС України в Черкаській області

За його словами, конструкція щита була виготовлена та змонтована компанією, що була одним з лідерів у виробництві зовнішньої реклами в Україні. Також вона експортувала свої конструкції за кордон, мала усі необхідні дозволи, ліцензії та допуски.

Зараз проводиться експертиза білборду, яка має дати відповіді щодо причин падіння конструкції.

Також Кудактін запевнив, що підприємство з відсьогодні, 7 грудня, перевірить стан усіх своїх білбордів.

Нагадаємо, 6 грудня вранці у центрі Черкас на людей впав великий рекламний щит-призматрон. Внаслідок падіння постраждали дев’ятеро осіб.

За інформацією ДСНС України в Черкаській області, причиною падіння конструкції став сильний порив вітру.