За крадіжку у власної матері уманчанину загрожує до шести років ув’язнення

8 Грудня 2015 07:50

imagesВ Умані син обікрав матір, бо вона відмовилася позичити йому гроші. За вчинене молодику загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Як розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Черкаській області, до Уманського відділу поліції звернулася 54-річна потерпіла з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що її 32-річний син викрав з її підсобного приміщення мотокосу. Сума збитків становить близько 500 гривень.

Потерпіла розповіла, що між нею та її сином виник конфлікт через кошти – вона відмовилася дати йому гроші. На наступний день жінка виявила зламаний замок на дверях гаража, звідки була викрадена мотокоса. Коли потерпіла завітала в помешкання свого сина, то помітила чек від продажу викраденого інструмента.

Дільничний поспілкувався з підозрюваним, той в свою чергу в усьому зізнався. Розповів, що йому необхідні були терміново кошти. Так як мати відмовилася йому допомогти фінансово, молодик вирішив пробратися в гараж й викрасти інструмент. Після чого попросив свого друга, щоб той здав його в ломбард.

За даним фактом Уманським відділом поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно частини 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.