У колишньому офісі Партії регіонів у Черкасах можуть оселити нову поліцію

9 Грудня 2015 17:11
procherk.info

procherk.info

У приміщенні на бульварі Шевченка, 245 в Черкасах, де працює місцева “Самооборони”, можуть облаштувати один із офісів поліції. Про такі наміри сьогодні під час круглого столу з представники громадських організацій заявив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

“Це приміщення насьогодні перебуває в комунальній власності міста, – відзначив він. – У центральній частині міста має бути відділок поліції, куди б у разі необхідності міг прийти будь-який громадянин та написати заяву, щоб не шукати його в різних куточках Черкас”.

Бондаренко додав, що ще частина поліцейських офісів буде розташована у приміщеннях комітетів самоорганізації населення та на території колишньої тютюнової фабрики (за адресою: вул. Благовісна, 170). Там інспектори та групи швидкого реагування цілодобово нестимуть службу.

Остаточне рішення прийматиметься після проведення двосторонніх нарад.

Нагадаємо, що згадану двоповерхову будівлю по бульвару Шевченка черкаська “Самооборона” зайняла 25 лютого 2014 року – наприкінці Революції Гідності в країні. До цього офіс належав обласній організації Партії регіонів. Тоді, в лютому 2014 року Анатолій Бондаренко як очільник черкаської “Батьківщини” повідомив, що Народна Рада завимагала ревізії офісу Партії регіонів, який розміщувався у приміщенні державної власності. Виявилося, регіонали працювали тут, навіть не уклавши жодних угод.