Оклад мера Черкас менший за середню зарплатню по області

14 Грудня 2015 16:44
ukranews.com

ukranews.com

Сьогодні на засіданні сесії Черкаської міської ради депутати розглянули проект рішення про преміювання міського голови та його заступників, встановлення їм надбавок та надання матеріальної допомоги в 2015 та в 2016 роках.

У ході обговорення цього питання мер Анатолій Бондаренко заявив, що відмовляється від надання йому з бюджету міста матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та допомоги на оздоровлення.

“За” цей проект рішення із озвученими поправками висловилося 37 депутатів. Бондаренко утримався від голосування через ознаки конфлікту інтересів.

Як повідомив начальник відділу кадрової роботи Сергій Курч, оклад міського голови сягає 3219 грн. Умови оплати праці посадових осіб органів місцевого самоврядування визначає Кабінет Міністрів України, зауважують у прес-службі міської ради.

Цікаво, що оклад Бондаренка на пару сотень гривень менший за офіційну середню зарплатню по Черкаській області, яка, за даними Державної служби статистики України, станом на вересень склала 3467 грн.