Родині загиблого “айдарівця” дали квартиру в Черкасах

18 Грудня 2015 20:33
ck-oda.gov.ua

ck-oda.gov.ua

Удова “айдарівця” Євгена Войцехівського Вероніка Войцехівська із двома синами тепер житимуть у 2-кімнатній квартирі в середмісті Черкас. Її придбали коштом держави. Ключі від нового житла напередодні Дня Святого Миколая родині загиблого бійця вручив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Євген Войцехівський із позивним “Чех” командував окремим підрозділом “Холодний Яр” у складі штурмового батальйону “Айдар”. Він поліг у бою на Луганщині торік у липні. Загиблий родом із Кам’янки, проживав у Смілі. Тут досі мешкає його родина – разом тісняться в батьківській хаті.

“Я навіть не мріяла про квартиру в обласному центрі, – розповідає вдова Вероніка Войцехівська. – Думала, хоча б у Смілі мати свій дах над головою. Ми всі дуже щасливі. Розуміємо, що сьогодні тяжко державі, але водночас вона дбає про дітей загиблих бійців”.

Обоє синів загиблого з нетерпінням очікують на входини. Старшому Валері – 6 років. Русланчик на 2 роки менший. Кажуть: мріють бути козаками та боронити країну, як тато.

Цьогоріч коштом держави вже придбано 5 квартир для родин загиблих бійців та інвалідів війни першої і другої груп. Сподіваємося невдовзі придбати ще 12 квартир для родин АТОвців.

Нагадаємо, питання з квартирою для родини загиблого бійця Юрій Ткаченко обіцяв вирішити ще у грудні торік.