У Черкасах перевіряюча комісія виявила борд-“летючий змій” (фотофакт)

18 Грудня 2015 10:50

Відсьогодні за дорученням виконкому в Черкасах почала діяти комісія, яка обстежує стан рекламних конструкцій. Приводом став інцидент 6 грудня, коли рекламний щит упав на людей, тоді постраждало дев’ятеро містян.

“Загалом, за інформацією відділу інспектування, в Черкасах більше 500 рекламних площин. Із них у районі 200-х не мають офіційного власника, себто незаконні. Скільки їх у належному стані, будуть перевіряти в найкоротші терміни, щоб дехто не замів сліди, бо вже сьогодні бачив, як кілька бордів зварювали. Щодо найбільш злісних порушників, сподіваюся, будуть найжорсткіші міри покарання”, – повідомив депутат Андрій Куча.

фото з фейсбуку Андрія Кучі

фото з фейсбуку Андрія Кучі

Уже впродовж першої години інспектування комісія виявила порушення. “Перший борд і перші порушення. Висота від дороги не відповідає нормі, – розповів у своєму фейсбуку Куча. –  Борд нависає на тротуар, таблички хто власник немає, від вітру борд погнуло в три погибилі, на фото видно. І що найголовніше площини прикріплені до каркасу на крючки, зараз маленький вітерець і площини хитаються, при нормальному вітрі площини можна запускати , як літаючих зміїв”.