У день Святого Миколая привітали дітей, які потребують допомоги найбільше (фото)

19 Грудня 2015 17:56

В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро. На нього чекають і діти, і дорослі, адже крім подарунків він приносить у оселю радість, надію та любов.

День Святого Миколая нагадує кожному про те що, є люди та діти, яким допомога та підтримка потрібна найбільше.

Керівництво Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля багато років співпрацює із Черкаським обласним об’єднанням багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей-інвалідів. Тому 19 грудня в інституті радо зустріли 30 малюків на святкування Дня Святого Миколая.

Фото надано ЧІПБ

Фото надано ЧІПБ

Спочатку маленькі гості в центрі культури та дозвілля мали змогу подивитися, як проходить випуск вихованців інституту, привітати їх із отриманням диплома та перших зірочок на погонах, а також переглянути виступи художньої самодіяльності.

Потім діти відвідали навчальну пожежно-рятувальну частину. Тут усі охочі фотографувалися біля рятувальної техніки, розглядали обладнання автомобілів, дивилися показові виступи кінологічного розрахунку.

Фото ЧІПБ

Фото ЧІПБ

Далі діти відвідали сучасну їдальню інституту – тут усіх присутніх пригостили смачним обідом, а виконуючий обов’язки проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Олександр Тищенко разом із народним депутатом України Миколою Томенком та головою Черкаської обласної державної адміністрації Юрієм Ткаченком вручили солодкі подарунки, інформують у прес-службі навчального закладу.

Фото надано ЧІПБ

Фото надано ЧІПБ

Фото ЧІПБ

Фото ЧІПБ

Дорослі є своєрідними помічниками Миколая і намагаються спільними зусиллями зробити все, щоб Святий Миколай прийшов до кожної дитини, поділився своєю любов’ю, добром і щедрістю душі з ближнім, та допоміг відчути радість новорічних та різдвяних свят!