Серед переможців Всеукраїнського конкурсу “Класний керівник року” – педагоги з Черкащини

24 Грудня 2015 15:00
ck-oda.gov.ua

ck-oda.gov.ua

Два педагоги з Черкащини посіли перші місця на Всеукраїнському конкурсі “Класний керівник року”. В номінації “Класний керівник 5-7 класів” І місце здобула Тарасенко Зоя Віталіївна, класний керівник 7 класу Червонослобідської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Черкаської районної ради. У номінації “Класний керівник 10-11 класів” посіла І місце Бузенко Світлана Анатоліївна, класний керівник 11 класу Золотоніської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Золотоніської міської ради.

Всеукраїнський конкурс “Класний керівник року” проводиться раз на три роки для підвищення престижності звання класного керівника, його ролі й статусу як компетентного педагога XXI століття. Він організований Міністерством освіти і науки України, Інститутом модернізації змісту освіти спільно з Інститутом проблем виховання Національної академії педагогічних наук України.

Цього року конкурс проводився у номінаціях: “Класний керівник 5-7 класів”, “Класний керівник 8-9 класів”, “Класний керівник 10-11 класів” у два етапи: відбірковий (заочно-дистанційний) та фінальний (очний).

До оргкомітету конкурсу надійшла 71 робота від класних керівників із 24 областей та м. Києва. Всі конкурсні матеріали розкривали актуальні проблеми, над якими працює сучасна школа щодо виховання громадянина України, спроможного забезпечувати розвиток держави; уміння визначати основні стратегії національно-патріотичного виховання.

На відбірковому (заочно-дистанційному) етапі 3-го всеукраїнського туру конкурсу членами журі оцінювались матеріали учасника, розміщені на електронному ресурсі та тестування в режимі он-лайн і визначено 9 переможців (по 3 у кожній номінації).