Чорнобаївщина показує приклад “антипутінської” боротьби

17 Січня 2016 10:30
imi.org.ua

imi.org.ua

Успіхами Чорнобаївщини у переході на альтернативні джерела енергії залишився приємно враженим народний депутат, громадський та політичний діяч Микола Томенко після візиту в район.

Зокрема, Томенко відзначив, що за останній рік у районі переведено з газових на альтернативні джерела енергії об’єкти соціальної сфери – лікарні, спортивний комплекс.

На його думку, такий досвід треба всіляко пропагувати по всій області, а заяви про необхідність “зістрибування” з російської “газової голки” втілювати в життя конкретними справами.

“Це приклад того, як треба, з одного боку, економити бюджетні кошти, а з іншого – демонструвати взівець того, як Україні виходити з газової залежності від Росії, – відзначив Томенко. – Тільки тоді ми відчуємо світоглядну незалежність від “русского міра” Путіна, коли станемо остаточно енергонезалежними”.

Томенка також порадувало, що фінансово затратний спорткомплекс у Чорнобаї підготовлений владою до повного використання взимку. Зокрема, 25-метровий басейн готовий прийняти відвідувачів, усі спортивні секції чекають на школярів та всіх охочих, для малечі готова ковзанка.

Микола Томенко відзначив, що очолюваний ним Фонд “Рідна країна” всіляко підтримує ті села та містечка, де активно пропагують спорт та здоровий спосіб життя, і передав для спорткомплексу та спортивної школи Чорнобаю інвентар та ковзани.