Черкаські школярі сидітимуть удома ще до 2 лютого

29 Січня 2016 12:38
portal.lviv.ua

portal.lviv.ua

Сьогодні виконавчий комітет Черкаської міськради своїм рішенням підтримав продовження на два дні – до 2 лютого призупинення навчально-виховного процесу у школах та позашкільних навчальних закладах.

Таке рішення, зважаючи на епідемію грипу та на виконання рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, ухвалили на засіданні виконкому  задля уникнення поширення захворюваності на грип та ГРВІ серед населення. Також на інші терміни буде перенесено проведення масових, розважальних і спортивно-масових заходів для дітей шкільного віку.
Згідно з рішення виконкому, департамент освіти та гуманітарної політики має забезпечити дотримання санітарних норм, температурного режиму й безпечного функціонування навчальних закладів у період загострення епідеміологічної ситуації через захворювання на грип та ГРВІ.

Нагадаємо, що раніше виконавчий комітет Черкаської міської ради ухвалив рішення призупинити навчально-виховний процес у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах через оголошення епідемії грипу у місті з 25 по 30 січня.